Kies voor een verzekering zonder zorgen.

Wij hebben jaren ervaring en weten als geen ander waar de valkuilen zitten in de verzekeringen. Denk hier bijvoorbeeld aan verkeerde clausules, slecht opgevolgde preventie, ontbrekende of dubbele waarborgen... met alle gevolgen vandien bij een schadegeval.

Het is ons doel om te zorgen dat onze klanten meer bezig kunnen zijn met hun horecazaak. Bij ons kan men met een gerust hart de administratieve rompslomp van de verzekeringen aan een door Horeca Vlaanderen goedgekeurde professional overlaten. 

Maatwerk

Zo maken wij een uitgebreide analyse van de verzekeringsmarkt en bieden wij onze klanten exclusieve waarborgen op maat van de horecazaak in kwestie. 

Een horecazaak heeft maatwerk nodig. Er wordt gezorgd dat je verzekeringen zijn afgestemd op jouw noden. Deze kan je digitaal en op een overzichtelijke manier raadplegen. 

Wij hechten net zoals jij veel belang aan tevreden klanten!

 

Hoe gaan wij te werk

 1. Neem contact op

  We starten met een persoonlijk gesprek waarin uw noden bekeken worden. Deze worden getoetst aan de waarborgen en premie van de nog lopende verzekeringscontracten. Door onze marktkennis kan na dit gesprek soms al een richtprijs meegedeeld worden. In bepaalde dossiers is een bijkomend marktonderzoek vereist.

 2. Goedkeuring van offerte

  Er wordt een duidelijke offerte opgemaakt en eventuele opmerkingen worden uitgebreid met u besproken. Nadat u zich akkoord verklaart, worden de verzekeringspolissen opgemaakt en aan u bezorgd.

 3. Opzeggen van uw huidige verzekering

  U hoeft helemaal niets te doen. Wij zeggen gratis uw oude verzekeringscontracten op. 

 4. Lidmaatschap Horeca Vlaanderen

  Zolang u lid van Horeca Vlaanderen bent, blijft u automatisch genieten van de premiekorting. Door bijkomende preventiemaatregelen te nemen, kunt u nog van extra kortingen genieten. 

 5. Schade?

  Bij schade neemt u met ons contact op, zodat we alles in werk kunnen zetten om zo snel mogelijk een goede oplossing of regeling voor te stellen. 

U bent verzekerd

Zo eenvoudig.

Tijd voor een voordeligere verzekering?

Horeca Verzekeringen is simpel.
Simpeler kan het niet zijn. Vergeet al dat gedoe, wij doen het papierwerk voor jou.
Zet de eerste stap richting betere voorwaarden en een exclusieve premie.